Wednesday, 12 February 2014

My biggest fear.


Jujur cakap, you memang memenuhi hampir semua ciri gadis idaman i.
You tak tinggi suara. Tak pernah.
You tak berkira. Tak pernah.
You tak pernah lagi kantoi curang. Tak pernah.
You mendengar kata. Selalu.
You boleh ngam dengan ibu . Selalu.

Cuma ada satu, satu je perangai you yang i tak boleh nak hadam.
You punya sikap selfish.
Dalam bercinta, perlu ada give and take. You banyak take.
You yang sendiri kata you banyak take. You jarang give
I korban banyak benda, you tak hargai pun.

Jadi, boleh kiranya I cakap,
My biggest fear is you.
I takut untuk kehilangan you.
Tapi i juga takut,
Kalau dengan bersama you,
Rupanya perangai you yang satu tu i tak tahan sampai bila-bila.
5 tahun 10 tahun.
Sampai akhirnya i terpaksa berpisah dengan you.

Kesian anak anak kita nanti.
Sebabkan sifat “selfish” i jugak yang tetap nak memiliki you,
Orang lain pulak yang bakal sakit lagi nanti.


Dan ya,

“You” itu dibaca Mary.

4 comments:

Ha Md said...

bukan give and take tu terpakai bila dah halal ke..? hoho..

Mikael Sahaja said...

Give and take yang aku maksudkan dekat sini lain tau. Haha

zaffe said...

Jangan nak berbini mary. Aku nasihatkan jangan.

Mikael Sahaja said...

Tapi...tapi..

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.