Saturday, 8 February 2014

Lagu-lagu yang sedap di halwa telinga aku dan sedang elok kena dengan jiwa aku sekarang.

So, pergi baca entry semalam, baru dapat tahu apa yang aku lalui sekarang.

Hidup kena terus. Walaupun dia buat pengakuan jatuh cinta dengan orang lain hidup tetap jugak kena terus.
By the way, ada certain lagu ni sedap betul aku dengar berulang-ulang. Entah kenapa entah.



dan



dan



Oh lepas tu tadi masa aku tolong ibu aku meniaga, aku terserempak dengan Abang ipar Mary.

       "Apa khabar Mary sekarang?"

      "Dia tengah jatuh cinta dengan orang lain Bang."




Tak la. Aku tak jawab macam tu. Tapi kusut jugak kan sebenarnya bila kau bercinta dan hampir seluruh family kau dan dia saling kenal. Bila benda macam ni berlaku, kau nak cakap apa dekat diorang?

3 comments:

Ef said...

kisah Mary kisah betul rupanye eh..huhu stay strong :)

Ha Md said...

haha.. (sorry gelak jap)
sbb, mary kau melibatkan satu kampung. Ex aku, melibatkan satu bangunan tempat kerja aku. sedang aku tertanya kenapa bukan aku, officemate aku lagilah bertanya kenapa bukan aku.. bhaha..

tapi aku pun dah move on, doakan dia bahagia dgn family dia walaupun aku rasa annoying 3thn yg lepas setiapkali dia update status di FB balik-balik with wife, balik-balik with wife.

aku mmg elakkan diri bersembang dgn dia bila berurusan dgn jabatan dia sbb dia selalu lupa yg dia sudah berkahwin pun..

selamat berusaha!

Mikael Sahaja said...

Ef : Mestilah cerita betul :(

Ha Md : Lelaki ni memang senang betul lupa dia dah kahwin. Hahaha

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.