Cerpen

Atas faktor kekalahan aku dalam pertandingan cerpen itu hari, aku down, mabuk laut dan mudah tersentuh kalau ada siapa siapa yang sebut perkataan cerpen dan FIXI depan muka aku. Lantas, sebagai mengelakkan segala macam simpton yang amat mengcelakakan ini dari terus melanda aku, maka aku hasilkan pages ini bagi mengpublish segala macam jenis cerpen yang aku ada hasilkan.

Situasi ini juga adalah untuk menyahut seruan sebuah quote yang berbunyi;

"Tak menang dihati juri, menang publish dekat blog sendiri pun jadilah"

Maka hey, nah. Baca cerpen aku ni. Baca sampai muntah.

1. Asrama.


Lasted Updated : 01 Oktober  2013

1 comment:

Juno Hann said...

Aku baru nak baca cerpen engkau.

So here goes.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.