Sunday, 7 April 2013

Inspirasi Satu Minggu.




Cerita dia aku baru balik dari kem. Dan sekarang sebagai seorang pelajar Degree yang handal dan awesome, aku harus pulang untuk bertemu dengan kedua ibu bapa ku yang tak sabar-sabar nak tengok muka anak lelaki dia yang kacak ni. Maka, minta izin untuk aku hilang seminggu. Kalau rasa rindu, mohon solat hajat dan memohon untuk aku rajin bergerak ke Cybercafe berdekatan rumah dan menulis. Kalau rasa biasa-biasa je, mohon tunggu la seminggu lepas tu standby kopi dengan popcorn sebab berderet cerita nak bagitaunya dari kisah apa cerita date aku tu, SoloDrop yang macam haram, perbualan dalam kelas dan seumpamanya. Kalau menyampah, aku pasti lepas ni kau tetap akan rindukan aku dan memaki hamun jam kerana lambat bergerak dari saat ke saat,



















sebab aku takkan menyampah dengan kau. Itu janji aku. *kenyit mata pada gadis-gadis*
Adios!

4 comments:

4feet8 said...

ok, semoga kau rajin ke cybercafe.

Laserquest said...

haha yah, semoga kau rajin ke cybercafe.
lawa gambar. Tumblr eh? ke kau punya semua tu.

BukuPoket said...

x boleh blaahh part *kenyit mata pada gadis-gadis*
rase diri ensem sgt ke apee...hahak!!

Mikael Sahaja said...

4Feet8 : Insyaallah. :D

Laserquest : Gambar Ehsan Google. :D

BukuPoket : Ada gaya hensem ke? Ada kan? Kan? Hakhakhak!!!

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.