Monday, 26 August 2013

5 Langkah Tentang Bagaimana Mengelakkan Diri Anda Daripada DIkecewakan Oleh Lelaki Kerana CInta.

Walaupun tajuk macam panjang, entry ini adalah pendek.
Serius, ini post pendek malah bergambar lagi you.

Atas faktor dua post aku yang sebelum ni panjang dia macam nokhorrom, tapi sebenarnya bila baca bukan main best, maka post kali ni pendek je.

Post minggu depan mungkin lagi pendek.

Ehem.

So, disini aku ada sediakan 5 langkah yang mungkin boleh diaplikasikan kalau mulut asyiklah cakap fedap bercinta fedap bercinta. Dekat laman sosial, balik balik muka anda lah yang update status/tweet pasal kecewa bercinta, rabak kecewa, lelaki jahat nak mampus dan lelaki setan. Ya, semua lelaki yang salah. Perempuan mana pernah buat salah. Mereka maksum. Jadi, jika andal ah orang orang ini, post ini memang untuk anda sangat sangat.


Enjoice.






Selamat mencuba awak awak semua. *kenyit mata*

4 comments:

Cik Muda said...

gulpp... betul tu...

Fiza said...

hahah lawak :D

zuno said...

Hahah padan muka dorang!

Tetamu Istimewa said...

Singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.