Friday, 3 May 2013

Jika Kekasih Anda Bertanya Bekas Kekasih Anda Itu Macamana Orangnya.





Berceritakan tentang ex-ex anda kepada kekasih bukanlah sesuatu yang idea yang bagus sebenarnya. Dan boleh membawak kepada bertumbuk, gaduh, merajuk dan jangan mimpilah anda nak dapat wish Goodnight goodmorning untuk 7 hari berturut-turut.














Kecuali kalau ex-ex anda semuanya perangai macam haram dan diselitkan pujian melambung-lambung kepada kekasih setiap kali bercerita dan ditanya. Itu nak cerita seratus ribu kali pun takpe.
























Cakap dia kekasih paling terbaik dalam dunia contohnya.

10 comments:

nurul ezzatie zulkarnain said...

hurm :)

tu kalau ex semua macam haram .

buatnya ex lagi bagus .

better x yah cerita .

lagi pula sekarang ni ramai yg couple dengan kawan baik ex .

haha :)

4feet8 said...

aku pun kalau boleh, taknak tahu kisah silam dia. move on. masing-masing ada kenangan yg tak perlu disingkap kembali..

Mikael Sahaja said...

Nurul Ezzatie : Kalau ex bagus, maknanya anda yang tak bagus. Sebab tu ditinggalkan. "Tak bagus" disini luas maksudnya dan bukan hanya sudutu perangai dan tingkahlaku sahaja. Hehe

4feet8 : Ada sesetengah kekasih yang menggetik nak tahu. Point disini cuma jangan mencetuskan pertanyaan tu sehabis boleh.

Aroziatul bukuPoket said...

kadang2 aku sendiri yang tanye...sja cari pasal...nak sakitkn ati sendiri...hahakk!

Mikael Sahaja said...

Ah, memang. Lepas tu menyalahkan lelaki. Hoh! *tetiba emosi*

Laserquest said...

kadang kadang tanya sebab rasa diri ni, tak cukup bagus untuk si dia *sigh

insecure tahap dewa.

Mikael Sahaja said...

Laserquest : Kadang-kadang bila tanya u, bukan menyebabkan anda je insecure. Kami pun ikut sama insecure.

Laserquest said...

oh ye eh? haha baru tahu :B

Mikael Sahaja said...

Dah tahu, maka jangan diulang-ulang perbuatannya. Tau tau! Hahaha

Laserquest said...

hahaha bereh boh.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any types of graphic forms that are posted on this blog are indexed from personal purpose only. For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, video and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and i did not own the copyrights.

All of the graphics forms are linked with the original source. All of those pictures, video and graphic forms are not for any commercial use, i gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.